Sondakika >> Reklam | Künye | İletişim | Sitene Ekle

Kullanıcı Adı Şifre
Yeni Üye
Anasayfa Yap Sık Kullanılanlar Ekle 27-06-2019
Gündem Siyaset Kadın Eğitim Spor Polis & Adliye Sağlık Yerin Kulağı Var Magazin İş Dünyası Medya Ekonomi
Ana Sayfa  > Siyaset > Lütfü Türkkan’dan çarpıcı açıklamalar!

Lütfü Türkkan’dan çarpıcı açıklamalar!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Halk TV canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. ...

FaceBook ta paylaş
Ekleme Tarihi : 05-04-2019 - 16:38

CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nde canlı yayına katılan Türkkan, demokrasi vurgusu yaptı. Türkkan seçimlere gölge düşürülürse Türkiye’nin en önemli zenginliği olan demokrasiye darbe vurulacağını söyledi: “Bulunduğumuz coğrafyada Türkiye’nin en önemli ihraç ürünü demokrasidir. Demokrasinin yoksun olduğu bir coğrafya burası. Demokrasinin en önemli nişanesi de seçimlerdir. Eğer siz seçimlere gölge düşürecek, şaibe karıştıracak bir şey yaparsanız, Türkiye’nin en önemli zenginliğine darbe vurursunuz. Türkiye’de önümüzdeki süreçte telafisi mümkün olmayan çok büyük bir sıkıntıya yol açar.

Bir belediyenin kazanılmasından veya kaybedilmesinden çok daha önemlidir bu.”
Durumu yakından takip ettiklerini söyleyen Türkkan, seçim sonucunun değişmeyeceğini söyledi: “İYİ Parti Meclis Grubu olarak seçimi yakinen takip ediyoruz. 15 Milletvekilimizle Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geldik. Biz bu ittifakın bir parçasıyız ve bu sürecin de takipçisiyiz. Adaletin tesis edilmesine gayret ediyoruz. Bütün sandıkları da saysalar seçim sonucu değişmeyecek.”

İYİ Parti Grup Başkan Vekili, yapılmak istenenin karşı tarafı yıldırmak olduğunu ifade etti: “Burada bir siyasi manevra var o da şu; karşı tarafı yıldırarak belli bir noktaya çekmek. Bir takım kargaşa ve kaosu devreye koymak.” Türkkan vatandaşlara da çağrı yaptı. İmamoğlu’nun bir tek oyunun dahi yenilmeyeceğini bilsinler dedi:

“Seçimin selameti sizlerin soğukkanlılığıyla da çok alakalı. Lütfen hem İYİ Parti Meclis Grubu olarak hem CHP Meclis Grubu olarak bütün milletvekillerimizle beraber sandıkların başındayız, hiç kimsenin hakkını hiç kimseye yedirmeyiz. İmamoğlu’nun bir tek oyunun yenilmeyeceğini bilsinler.” İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan siyaset dili konusunda da uyarılarda bulundu:

“Busüreci soğukkanlı götüren Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Akşener’in aksine millete kaos, milleteayrıştırıcı söylemlerde bulunan siyasi parti liderlerine seslenmek istiyorum:Bu ülke yarın seçim sonuçları ilan edildikten sonra da bizim. Bu ülkenin insanları hep beraber yaşamaya devam edecekler, bu söylemlerden geri durun. Bu söylemler bu toplumu daha fazla gerecek, bu,Türkiye’ye zarar verecek. Basiretli lider olmak topluma itidal tavsiye etmektir.”

Türkkan vatandaşlara sakin olma çağrısında bulundu:

“Lütfen sakin olun, durumun her türlü aşamasında gerek CHP,gerek İYİ Parti konuya vakıf. Sonuçları sonunakadar takip edecek ve sonuçlar alınana kadar ne sandıklar ne seçim kurulları terk edilmeyecek. Telaş edecek hiçbir şey yok. Alınmış bir seçim üzerinde sadece siyasi bir takım manevralar yapılıyor. Rakamsal olarak hiçbir şeyin değişmesi mümkün değil. Herkes sakin olsun herkes rahat olsun. Herkes umudunu yeşil tutmaya devam etsin. Hiçbir sıkıntı yok rahat olun demek istiyorum.”

Etiketler :
Lütfü - Türkkan’dan - çarpıcı - açıklamalar! -
05-04-2019
Siyaset
0 Yorum
Haberi Yazdır

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

FACEBOOK'TA TAKİP ET

KÖŞE YAZILARI

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR