BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Toyota Plaza Kocaeli Kaya servislerine gelin, kışa bakımlı güvenle girin

Toyota Plaza Kocaeli Kaya’nın geleneksel 'Sonbahar Servis Günleri Kampanyası' başlıyor… 

26 Ekim 2020 12:42
Toyota Plaza Kocaeli Kaya servislerine gelin, kışa bakımlı güvenle girin

Toyota sahipleri avantajlarla dolu geleneksel 'Servis Günleri Kampanyası' ile yaklaşmakta olan kış aylarına “bakımlı ve güvenle' girecekler.
 
30 Kasım tarihine kadar sürecek 'Sonbahar Servis Günleri Kampanyası’ndan'  yararlanmak için Toyota’nın ilimizdeki en büyük bayisi olan  Toyota Plaza Kocaeli Kaya’ya gelenler, sahip oldukları tüm Toyota modelleri için ücretsiz check-up’tan yararlanırken, fren balata ve diskleri, silecekler ile amortisör değişimlerini yüzde 25 indirimli olarak gerçekleştirebilecekler. 3 yaş ve üstü Toyota modellerinde ise bakım işçiliği yüzde 30 indirimli olurken, Toyota Orijinal Motor Yağı ve Yağ Filtresi yüzde 20 oranında indirimli olarak değiştirilecek. 
 
Servis randevusunu hızlı bir şekilde “online servis” uygulamasından alabilecek olan Toyota sahiplerinin indirim ve avantajlardan yararlanmak için yapmaları gereken tek şey, otomobillerini sonbahar bakımı için Toyota Plaza Kocaeli Kaya’ya götürmek olacak.
 
Randevu ve Bilgi için: 

Adres: Körfez Mah., Karayolu Sk. No:24, 41001 İzmit/Kocaeli

Tel: 0262 333 52 92

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393