BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Hürriyet, şehir festivalleriyle özlenen İzmit’i geri getirecek

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ‘Festivaller Şehri İzmit’ sloganıyla İzmit’te birbirinden renkli festivalleri hayata geçirmeye hazırlanıyor 

17 Haziran 2021 17:39
Hürriyet, şehir festivalleriyle özlenen İzmit’i geri getirecek

Hürriyet, şehir festivalleriyle özlenen İzmit’i geri getirecek  İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ‘Festivaller Şehri İzmit’ sloganıyla İzmit’te birbirinden renkli festivalleri hayata geçirmeye hazırlanıyor   İzmitlilerin her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünen ve dünya kenti yapmak yolunda projeler geliştiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Şehir Festivalleri ile İzmit’i özlenen günlerine döndürecek adımları atıyor. Dijital mecralarda İzmit Kahve Festivali'ni başlatan İzmit Belediyesi, tüm İzmitlileri kucaklayabilmek ve yerel üreticileri desteklemek adına birbirinden renkli festivalleri hayata geçirmeye hazırlanıyor.  

YEREL MARKALARI DESTEKLİYOR

İzmit Belediyesinin düzenleyeceği kahve, hamburger, komedi ve müzik festivalleriyle İzmitliler özlenen cıvıl cıvıl kente kavuşmanın sevincini yaşayacak. ‘Halkın Belediyesi Yerel Marka ve Üreticilerini Destekliyor’ parolasıyla çıkılan yolda, önce dijital platformda festivallerin tanıtımı ve halkın bilgilendirilmesi sağlanacak. Yerel markaların da destek vereceği festivallere tüm Kocaeli’den vatandaşlar katılabilecek, yerel markalar da birbirlerini destekleyerek gelir elde edebilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393