banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit, Yeniden Refah heyetini bağrına bastı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Kocaeli’ ye geldiler. 

17 Haziran 2021 15:13
İzmit, Yeniden Refah heyetini bağrına bastı

Partinin İzmit ilçe başkanlığının öncülük ettiği programa genel merkezi temsilen, genel başkan yardımcısı Doğan Bekin ile rahmetli Necmettin Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz katıldı. Genel merkez heyetine, Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras da katıldı.

İKM ÜYELERİ; FATİH ERBAKAN’ I ÇOK SEVİYORUZ

Parti heyeti, İzmit kent merkezi ticari dayanışma derneğini ziyaret etti. Parti heyetini dernek başkanı Murat Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladılar, kapıya kadar uğurladılar. 

İZMİTLİLER FATİH ERBAKAN’I DAVET ETTİLER

Çok sıcak bir havada geçen görüşmede, dernek üyeleri sorunlarını parti heyetine aktardılar. Programa katılamayan dernek üyelerinin talepleri ile görüşme derneğin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı. Canlı yayını binlerce insan izledi.  Dernek başkanı Murat Öztürk, Yeniden Refah Partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ı İzmit’ te Fethiye caddesinde, tüm halka açık bir sofrada ağırlamak istediklerini dile getirdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393