BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Batan esnafa sahip çıkmayan, Hisarcıklıoğlu ve Palandöken’i istifaya davet ediyorum!

MARSİAD Başkanı Bahr Odabaş, batan esnafa sahip çıkmayan, Hisarcıklıoğlu ve Palandöken’i istifaya davet ediyorum dedi. 

04 Şubat 2025 12:47
Batan esnafa sahip çıkmayan, Hisarcıklıoğlu ve Palandöken’i istifaya davet ediyorum!

MARSİAD Başkanı Bahr Odabaş şöyle konuştu:

Bakanların, oturdukları yerden her gün icat ettikleri soygun ve zorluklarla birçoğu batan, kalanların da son nefesini verme üzere olduğu esnafa sahip çıkmayan, bir gün bile eylem organize etmeyen, Türkiye Odalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye Esnaf Odaları Genel Başkanı Bendemi Palandöken’i istifaya davet ediyorum! 

Bizden aldıkları zorunlu aidat ve paralarla, yıllarca o koltukları işgal edenler, maalesef kişisel çıkarlarını ve Egolarını düşünerek risk almak istemiyorlar. Biz MARSİAD olarak yakın zamanda, önce Kocaeli valiliğinin, sonra Cumhurbaşkanlığının önünde toplantılar organize ederek, son çıkan, bir kişi bile çalıştıran esnafın, işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı çalıştırmamaları halinde, en az 88 bin TL cezayı ve diğer sayısız ceza ve yaptırımları protesto edeceğiz!                  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahri odabaş 2025-02-05 00:43:04

Haber yapma cesareti gösterdiğiniz için sizi tebrik ederim.