ÜST KESİMLERDE ETKİLİ OLDU
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yurt genelinde etkili olan kar yağışı ve fırtına uyarıları doğrultusunda tüm hazırlıklarını tamamlayan Derince Belediyesi ekipleri ilçenin üst kesimlerinde etkili olan kar yağışına karşı gece boyunca aralıksız olarak görev yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 17 ille ilgili sarı kodlu uyarının yapıldığı kar yağışı çarşamba gecesi etkisini gösterdi.
KAR KÜREME VE TUZLAMA
İshakçılar – Derince bağlantı yolu başta olmak üzere köyler ve ilçenin üst kesimlerinde etkili olan kar yağışına karşı Derince Belediyesi ekipleri tüm birimleriyle birlikte koordine olarak gece boyunca aralıksız olarak görev yaptı. Ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması için yoğun gayret gösteren ekipler kar küreme ve tuzlama araçları ile yaptıkları müdahalelerle araç sahiplerinin ve vatandaşların mağduriyet yaşamamasını sağladı.
BAŞKAN GÖKÇE’DEN TEŞEKKÜR
Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de Fen işleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek karla mücadele kapsamında görev yapan çalışanlarla bir araya geldi. Gece boyunca özveriyle görev yapan emekçilere teşekkür eden Başkan Gökçe, “Kar, kış, soğuk demeden ilçemiz için canla başla çalışan Fen İşleri ekiplerimizle sabahın erken saatlerinde bir araya geldik. Derince’mizin yollarını güvenli ve ulaşılabilir kılmak için gece gündüz demeden çalışan emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.