İzmit’e dönen Şener İnce’nin sosyal medya üzerinden paylaştığı o mesajın içeriği şöyle:
Başımda şerefle, boynumda gururla taşıdığım Ay Yıldızlı şapkam ve Filistin atkım nedeniyle geçen hafta Çarşamba günü Suud Polisi tarafından tutuklandım. Hayatımın en özgür ve güçlü bir gün ve gecesini hücrede geçirdim.
Şerefle ve gururla. İlk andan itibaren ilgi ve alakalarını esirgemeyen Dış İşleri Bakan yardımcımıza, Milletvekillerimiz Sami Çakır, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz’a şükranlarımı sunuyorum.
Hücrede Afganistan, Pakistan, Mısır, Nijerya ve bir çok ülkeden kardeşlerimin “Ümmetin umudu, korkusuz bir Türk’e hizmet etmek şerefi nail oldu bize” diyerek, kimi yatağını, kimi battaniyesini, kimi ekmeğini, kimi suyunu paylaşma yarışına girişi gözlerimi değil, yüreğimi ağlattı sevinçten.
Bu gururu yaşamakmış şer sandığım hayır. Filistin için bir şey yapamamanın burukluğunu bir nebze attım bu küçücük bedel ile. Hamdolsun Rabbime. Selametle döndüm mensubu bulunmakla şeref duyduğum cennet vatanıma. Her olanda bir hayır arayan inancımız var bizim.
Bak sen vay vay vay ne gelmiş adamın başına ne dersiniz İzmit'te bir miting düzenleyelim mi bir kenar ince'ye destek için yav ne bu abesle iştigal bir haber yaptırmanın anlamı ne hangi Filistin programına geldiğiniz destek oldunuz