BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Partili başkana bir tepki daha! Partili bayanı taciz etti…

İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Alpay Çakırcı, taciz, tehdit ve şantaj iddiaları ile gündemde. Zafer Partisi İl Başkanlığı adına yapılan açılamada Alpay Cakırcı’nın Zafer Partisi’nde Derince İlçe Başkanı olarak görev yaparken bir partili bayanı taciz ettiği iddiasıyla disiplin kuruluna sevk edildiğinin de altı çizildi. 

21 Şubat 2025 13:15
İYİ Partili başkana bir tepki daha! Partili bayanı taciz etti…

Zafer Partisi Kocaeli İl Teşkilatı adına yapılan açıklamanın içeriği şöyle:

Kamuoyuna Duyuru

Daha önce Zafer Partisi Derince İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve basında çeşitli açıklamalar yapan şahıs, şu anda İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir. 

Ancak partimizden ayrılma sebebi, basında ifade ettiği hususlar değildir. Konuyu farklı yönlere çekerek asıl önemli konunun üstünü örtmeye çalışmaktadır.

Şahsın partimizde ilçe başkanı olarak görev yaparken, aynı zamanda kendi şirketinde çalışan bir partiliyi taciz ettiği iddiası tarafımıza iletilmiştir. 

Şikâyet, vakit kaybetmeden Genel Merkezimize bildirilmiş, Genel Merkez yönetimimiz de mağdurun beyanlarını yazılı olarak alarak konuyu detaylı şekilde incelemiştir. Değerlendirme sonucunda, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmesine karar verilmiştir.

Disiplin Kurulumuz süreci başlatmış ve şahsı partideki tüm görevlerinden azlediliştir, şahsın savunma verme hakkı olmasına rağmen, bu hakkını kullanmamış ve savunma yapmaktan kaçınarak alelacele istifa etmiştir.

Üstelik, kendisine yöneltilen ciddi iddialar hakkında hiçbir açıklama yapma gereği dahi duymamıştır.

Bu noktada önemli bir hususu vurgulamak isteriz: Şahsın, basın aracılığıyla dile getirdiği diğer iddialar, tamamen suçunu örtmek için başvurduğu iftiralardan ibarettir. Partimiz bu mesnetsiz iftiralara cevap verme gereği dahi duymamaktadır.

Öte yandan, şahsın defalarca partililerimizle yeniden iletişime geçmeye çalıştığı, hatta son olarak partimize ait aracı ve aracın içinde ki dava arkadaşlarımızı partimizin miting duyurusunu yaparken tahrik ettiği tespit edilmiştir. 

Bu tür provokatif eylemler, şahsın içinde bulunduğu durumu ve amacını açıkça göstermektedir.

Bizi asıl üzen ve düşündüren ise, bu şahsın halen İYİ Parti gibi Türk milliyetçiliğini benimsediğini iddia eden bir yapıda ilçe başkanlığı görevine devam etmesidir. Böylesine ciddi iddialarla anılan bir şahsın arkasında duracaklarını da açıkçası sanmıyoruz.

Bu şahıs hakkında hukuki süreci başlatarak sonuna kadar konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.