banner601

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah’ta Sinan Saral ve Erkan Katırağ’a yeni görev

Yeniden Refah saflarına katılan iş insanı Sinan Saral ile Erkan Katırağ’a yeni görev verildi. 

04 Mart 2025 20:09
Yeniden Refah’ta Sinan Saral ve Erkan Katırağ’a yeni görev

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ahmet Emre Aydın, parti içi yeni görevlendirmeler nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

İşte o açıklamanın içeriği:

Kocaeli teşkilatımızda görevli Sinan Saral ve Erkan Katırağ, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın tensipleriyle partimizin Yurtdışı Vatandaşlar Başkan Yardımcıları olarak atanmışlardır. 

Yurtdışı Vatandaşlar Başkanlığı, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın Yeniden Refah Partisi’nin siyasi ilkeleri doğrultusunda dayanışmasını artırmak, partimize üye olmak isteyenler için üyelik işlemlerini başlatmak, tanıtım amaçlı, siyasal, sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunmayı amaç edinmektedir.

Ayrıca da yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın bulundukları ülkelerdeki siyasal gelişmelerle ilgili olarak bilgilendirerek, partimiz ilkeleri doğrultusunda faaliyet gösteren örgütlerde yer almaları konusunda faaliyet yürütmektedir. 

Bu vesile ile Yeniden Refah Partisi Kocaeli teşkilatı olarak Sinan Saral ve Erkan Katırağ’ a yeni görevlerinde başarılar dilerim.” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.