BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hava 20 derece birden soğuyacak

Havalar 20 derece birden soğuyacak. Kocaeli Valiliği de fırtına uyarısında bulundu. 

17 Mart 2025 17:52
Hava 20 derece birden soğuyacak

İşte o açıklamanın içeriği:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;  Batı Karadeniz’in batısında rüzgarın, yarın (Salı) öğlen saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. 

Fırtınanın, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.  Marmara’da rüzgarın, yarın (Salı) öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. 

Fırtınanın, 19.03.2025 (Çarşamba) günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Batı Karadeniz ve Marmara Denizinde etkili olacak fırtına nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.