banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hasan Ayaz’ı kutladılar

Ak parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz göreve başladığı ilk gün partiye üye olmak isteyen vatandaşları ve ziyaretçileri kabul etti. 

03 Ekim 2017 05:14
Hasan Ayaz’ı kutladılar

Ziyaretçilerle yakından ilgilenen Başkan Hasan Ayaz ilçeye hayırlı olsun için gelen misafirleriyle hasbihal edip İzmit siyaseti hakkında görüş alışverişinde bulundu. İzmit İlçe Başkanlığına bugün üye olmak için gelen ilk kişi ise Çukurbağ mahallesinde oturan Gülcan Gürkaş oldu. Sonrasında ise Cedit mahallesinde ikamet eden Hasan Eren’in üye kaydı gerçekleştirildi. Üyeler ile görüşen Başkan Ayaz fotoğraf çekilerek üye formlarını teslim aldı. İlerleyen zamanlarda Ak Parti İzmit’de Başkan Hasan Ayaz döneminde üye artışı hızla artacak görünüyor. İlçe yöneticileri de ilk gün parti de tam kadro hazır bulunarak çalışmalara başladılar. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.