BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadrosunu genişletiyor

Her geçen gün büyüme ve gelişmeye devam eden SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi aynı zamanda hekim kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor. 

04 Ekim 2017 16:09
Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadrosunu genişletiyor

5 UZMAN HEKİM DAHA GÖREVE BAŞLADI

Son yapılan atamalarla birlikte Dahiliye Uzmanı Özhan Aydın, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Dilara Bingöl Karagöz , Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dinçer Aydın, Radyoloji Uzmanı Ahmet Yalnız ve Anestezi Reanimasyon Uzmanı Hande Aytuluk Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki görevlerine başladılar.

BAŞHEKİM GÜNEŞ “HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ HALE GELİYORUZ”

Yeni gelen hekimlerle birlikte hekim kadrosunun da güçlendiğini belirten  Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş “Bakanlığımızın yoğun gayretleri ile hastanemizi her geçen gün daha iyi hale getiriyoruz. Son hekim atamalarımızla kadromuzu güçlendirmiş olduk. Önümüzdeki dönemde özellikli branş hekimlerimizle de kadromuzu daha da güçlü hale getireceğiz. Bölge halkımıza özellikli ve en iyi sağlık hizmetini sunmak için gayretle çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.