BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kayıp dede ormanda bitkin halde bulundu

Başiskele Yuvacık’taki Diş Hastanesine muayeneye gelen alzheimer hastası dede 30 saat sonra Kocaeli AFAD tarafından ormanlık alanda bitkin halde bulundu. 

05 Ekim 2017 20:25
Kayıp dede ormanda bitkin halde bulundu

3 Ekim Salı günü Körfez İlçesindeki evinden Yuvacık’taki Diş Hastanesine muayene için gelen Osman Dudunalı (74) isimli yaşlı adamdan haber alamayan yakınları önce kendi imkanlarıylaaramaya başladılar.

Yaşlı adamı Salı gecesi bulamayan yakınları polise haber verdi. Polis, hastane kameralarından yaşlı adamın hastane yanındaki ormanlık alana girdiğini tespit ettikten sonra gün boyu ormanlık alanda aramaları yoğunlaştıran polis ve yakınları Osman dedeye ulaşamadılar.

Çarşamba gecesi 22.30 da Kocaeli AFAD İl Müdürlüğüne yapılan ihbarla olay yerine giden AFAD ekibi polis ve yakınlarıyla birlikte bakılamayan alanlarda detaylı aramalara başladı. Ve 3 saatlik arama ardından yaşlı adam AFAD ekibince gece 02.00 sıralarında ormanlık alanda bitkin ve çok üşümüş halde bulundu. Ormanlık alandan alınarak 112 ambulansına taşınan Osman dede sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.