banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Behiye Hanım listeyi verdi, Başkan siparişleri aldı

Başkan Karaosmanoğlu, her Çarşamba günü Kandıra’nın merkezinde kurulan Pazar’dan eşi Behiye Hanım’ın verdiği listeye göre alışveriş yaptı. Esnafa bereketler dileyen Karaosmanoğlu, İlçe Jandarma ve KO-MEK’i de ziyaret etti.  

05 Ekim 2017 10:53
Behiye Hanım listeyi verdi, Başkan siparişleri aldı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’da her Çarşamba günü kurulan halk pazarını ziyaret etti. Eşi Behiye Karaosmanoğlu’nun verdiği siparişleri tek tek alan Karaosmanoğlu, ödemeyi de kendi yaptı. İlçe Jandarma Komutanlığı ve halk üniversitesi KO-MEK’i ziyaret eden Karaosmanoğlu, ilçe merkezinde vatandaşlara aşure dağıtarak beraber yemeyi de ihmal etmedi. İlçe Belediye Başkanı Ünal Köken’in de hazır bulunduğu ziyaretlerde, Kandıralılarla her zamanki gibi oldukça samimi olan Karaosmanoğlu, “Bizde halka hizmet, Hakk’a hizmettir.Çok şükür ne çizgimizden, ne de tavrımızdan taviz verdik” dedi.
 
“BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE BU BÖLGEDE HİZMET VERİYOR”
 
İlk olarak Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hasan Donbaycı’yı ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, görev yapan askerlere başarılar diledi. Kandıra’nın kentin güzel bir ilçelerinden birisi olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’nin huzuruna ve güvenliğine hizmet eden Jandarma teşkilatımız, büyük bir özveriyle bu bölgede hizmet vermektedir. Kandıra ilçemiz özellikle yaz aylarında büyük bir yoğunluk yaşıyor. Jandarmamız ve Polisimiz yoğun bir mesai harcayarak, ilçemizin güvenliğini sağlıyor. Allah hepsinden razı olsun” ifadelerini sarf etti. 
 
“TÜRKİYE, CENNET GİBİ BİR ÜLKEDİR”
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde halkla birlikte aynı yolda beraber yürüdüklerini söyleyen Karaosmanoğlu, daha sonra Kandıra İlçesinin merkez pazarını ziyaret etti. Evinin ihtiyacı olan sebze ve süt ürünlerini alan Karaosmanoğlu, ödemeyi de tek tek kendisi yaptı. Büyük bir emekle pazara gelen ürünler için esnafa ve üreticiye teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Karaosmanoğlu, “Türkiye, cennet gibi bir ülkedir. Her karışı ayrı güzelliğe sahiptir. İşte Kocaeli ve Kandıra’da tüm güzelliklerini insanımızda alıyor. Ülkemizin gelişmesi için çaba sarf eden çalışkan Kandıralılarımızdan alışveriş yapmak,şahsen bana ayrı bir mutluluk veriyor” açıklamasını yaptı. 
 
“KOŞUYORDUK, DÜŞELİM DİYE ÇELME TAKTILAR”
 
Vatandaşlarla ve esnaflarla olan sohbetinde, ülkemizin üzerindeki kumpasları bir bir boşa çıkardıklarını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bizim meselemiz memleket meselesidir. Bunu tüm dünyaya gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz. Mazlumun sesi olan bir siyasi hareketin temsilcileriyiz. Dünya üzerinde bizden yardım bekleyen kardeşlerimizi kimsesiz bırakmadık. Kentimizde vatandaşımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Zulme sessiz kalmadık. Bu nedenle bizi sevmediler.Birilerinin çıkarlarına ters düştüğümüz için büyük Türkiye idealine emin adımlarla ilerlediğimiz için önümüze set çektiler.Duvar ördüler. Koşuyorduk, düşelim diye çelme taktılar” diye konuştu.
 
“BİZLER İÇİN BAŞARI, BİR YOLCULUKTUR”
 
Yeri geldi düştük, dizlerimiz paramparça oldu ama yine ayağa kalkarak doğrulmayı bildiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Çok şükür 15 yıldır bu ülke istikrar ile kazandı. Allah daim kılsın. İlk günkü heyecan ve aşkla işimizi yapmaya, verilen görevi yerine getirmeye gayret ediyoruz. Birlikten kuvvet doğar diyoruz. Gücümüzü milletten alıyoruz. İnsanı gösteren sözü değil, işidir.Bu yüzden “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” sözünü felsefe edindik. Bizler için başarı, bir yolculuktur. Bir varış noktası değildir” vurgusu da yaptı.
 
“KURSİYERLERİMİZ BUGÜNE KADAR ZORLARI HEP BAŞARDI”
 
Kandıra KO-MEK Merkezini de ziyaret eden Karaosmanoğlu, kursiyerle sohbet ederek hizmetlerden duydukları memnuniyetleri yerinde gördü. KO-MEK kurslarındaki kursiyerlerin arı gibi çalıştıklarını belirten Karaosmanoğlu, “Ne güzel demiş Ziya Gökalp, düşünmek ve söylemek kolay, fakat yaşamak, hele başarı ile sonuçlandırmak çok zordur. İşte kursiyerlerimizde bugüne kadar zorları hep başardı” şeklinde konuştu. 
 
AŞURE DAĞITTI, TADINA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE BAKTI
 
Kandıra Belediyesi’nin organize ettiği ve vatandaşlara ikram edilen aşurelerin dağıtılmasına yardımcı olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, birlik ve beraberlerin yanı sıra bereketin sembolü olan aşurenin tadına da vatandaşlarla birlikte bankta oturak baktı. Kandıralı hemşerileriyle hem sohbet ederek hem de gelen talep ve önerileri dinleyen Karaosmanoğlu, hizmetler için teşekkür eden vatandaşlara da, “Büyükşehir ve İlçe Belediyemizle uyum içerisinde çalışarak gönlü zengin insanımızın hizmetine koşuyoruz. Bize mutluluk veriyor. Köylümüzün yüzündeki o tebessüm her şeye bedel. Çok şükür hizmet aşkımız ilk günkü gibi” açıklamasını yaptı. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Kandıra merkezde cadde ve sokaklarda inceleme yapmayı ihmal etmedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.