BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Şehidin adı parkta yaşayacak

Geçtiğimiz Aralık ayında Kayseri’de çarşı iznine giderken bindikleri halk otobüsüne terör örgütünce bombalı saldırı sonucu şehit olan Onbaşı Abdulsamet Özen’in adı İzmit’te bir parkta yaşayacak. İzmit Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi Önder Sokak’ta yaptırılan parka şehit Abdulsamet Özen’in adı verildi. 

05 Ekim 2017 12:47
Şehidin adı parkta yaşayacak

İzmit Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi Önder Sokak’ta yaptırılan parka  şehit Abdulsamet Özen’in adı verildi. Parkın açılışı için düzenlenen törene Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, şehidin babası Hüseyin, annesi  Hayriye Özen, belediye meclis üyeleri, Ak Parti ilçe yöneticisi Ahmet Çelik, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kasaplar Odası Başkanı Rasim Özkul, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
ŞEHİTLERİMİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ
 
Önder Sokakta yapılan ve içerisinde mesire alanı, çocuk oyun alanı, fitness alanı ve oturma alanları bulunan parkın açılışında konuşan Başkan Doğan “ bu vatan, bayrak, değerlerimiz uğruna şehit olanlarımızı minnetle ve rahmetle anıyoruz. Şehitlerimizi hiç unutmayacağız. Onlara layık olmak için daha çok çalışıp, daha güzel işler yapıp, birlik beraberliğimizi daha sağlam tutacağız. O evlatları yetiştiren ana babalara da teşekkür ederiz. Böylesine yüksek mertebeye her ana baba ulaşamaz. Şehit anasının, şehit babasının başımızın üstünde yeri var. Bugün adını verdiğimiz şehidimiz Abdulsamet’in doktoruydum. Onun için benim için ayrı bir değeri var. Allah yurt içinde yurt dışında vatan için savaşanlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Bu parka bir şehidimizin adını vererek onun bir anlamda unutulmaması için 
vefa borcumuzu yerine getirdik. Belediye başkanı olarak sürekli mahalleri dolaşıyor eksikleri tespit ediyoruz. 
 
300’DEN FAZLA PARK YAPILDI
 
Yaşanan yerde eksik bitmez. Okullara çok amaçlı salon, kütüphaneler, çevre düzenlemeleri yapıyoruz.. Şirintepe’nin bizim için ayrı bir yeri var. Göreve geldiğimden beri 300 den fazla yeni park yaptık. Sizlerden ricam, yapılan hizmetler sahip çıkılsın. Parklarımızı, yeşil alanlarımızı koruyalım, kirletmeyelim, çöpleri çevreye atmayalım. 
 
ANA BABALAR ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKSIN
 
Aileler çocuklarına sahip çıksın. Herkesin arkasına polis jandarma koyamayız. Gençlerimizi zararlı işlerden uzak tutalım. Bu konuda en büyük görev ana babalara düşüyor. Bu güzel hizmetler,   sizlerin kuruşunu ziyan etmediğimiz için yapılıyor.  Gece gündüz sizler için çalıştık. Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz en büyük destekçimiz. Onların açtığı yolda sizlere hizmet ediyoruz. Helali haramı bilerek çalışıyoruz.  
 
PARAYI NEREYE HARCADIĞINIZ ÖNEMLİ
 
Eskiden belediyeler, çalışanına maaş veremiyordu. O zaman para yoktu deniliyordu. Para her zaman vardı. Önemli olan parayı halka hizmet için mi harcayacaksın, yoksa cambazlara mı kaptıracaksın. İşte fark burada. Alnımız açık başımız dik şekilde sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Parka adı verilen şehidin anne babası da Başkan Doğan’a teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından parkın açılışı yapıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393