BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Ayaz site toplantılarıyla halkla buluşmaya devam ediyor

Başiskele Belediye Başkanı tüm enerjisiyle halk ile buluşma toplantılarına gece gündüz devam ediyor. Önceki gün Paşadağ Mahallesi’nde Doğa Evleri Sitesi’nde bir toplantı organize eden Başkan Ayaz, ekibiyle birlikte komşularla buluştu.  

06 Ekim 2017 02:40
Başkan Ayaz site toplantılarıyla halkla buluşmaya devam ediyor

Toplantıda Başiskele’nin semt konaklarından, bayan spor merkezlerine, gençlik merkezlerine, çocuk üniversitesi ve çocuk trafik eğitim parkına kadar tüm öncü projelerini anlatan Başkan Ayaz, komşuların da taleplerini birebir yerinde alıyor.
 
Başkan Ayaz: “Siz kıymetli komşularımızın kentimizi tercih edip burada yaşıyor olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizler için, çocuklarımızın geleceği için “Yaşama Değer” bir kent için çalışanlarımızla birlikte birçok öncü ve örnek projemizi hayata geçiriyoruz. Derdimiz kentimizde yaşamaktan mutlu olan komşularımız. Bu yüzden sizden aldığımız dönüşler bizler için çok önemli, bugün burada bizlerle birlikte olduğunuz ve aşurelerimizi paylaştığınız için de çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.