banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başsiad Kocaeli iş dünyası ilklerine devam ediyor

Başarılı Sanayi ve İş Adamları Derneği, son yıllarda başta işçi – işveren uyuşmazlıkları olmak üzere tüm hukuki uyuşmazlıkların çözümünde kullanılması gittikçe yaygınlaşan Arabuluculuk hakkında bilgilendirme semineri düzenliyor. 

10 Ekim 2017 02:40
Başsiad Kocaeli iş dünyası ilklerine devam ediyor

11.10.2017 tarihinde Ramada Otel ‘de saat 18:00 ‘da başlayacak olan seminer Başsiad Yönetim Kurulu üyesi Arabulucu – Avukat Batuhan Kandemir tarafından sunulacak. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başsiad Yönetim Kurulu Başkanı Barış Arat: “Başta işçi ve işveren arasındaki uyuşmazlıklar olmak üzere tüm hukuki uyuşmazlıklar için çok önemli bir yenilik olan arabuluculuk sistemi hakkında, STK kuruluşları arasında ilk bilgilendirme seminerini Başsiad olarak biz düzenliyoruz. 
 
Özellikle geçtiğimiz hafta içerisinde TBMM oturumunda kabul edilen İş Kanunu kapsamındaki yasa değişikliği ile Arabuluculuk sisteminin zorunlu hale gelmesi, iş dünyasının aktörleri olarak bizleri yakından ilgilendirmektedir. Bu bağlamda yıllardan beri kanayan bir yara olan işçi ve işverenler arasındaki uyuşmazlıkların çözümünde arabuluculuk sistemi hızlı, gizli, ekonomik ve dostane bir yöntem olup, artık taraflar mahkemeye başvurmak yerine doğrudan kendi aralarında her türlü sorununu çözüme kavuşturabileceklerdir. Başta üyelerimiz olmak üzere Kocaeli ‘deki tüm iş insanlarını bu önemli toplantıya bekliyoruz. Oldukça verimli olacağına inandığımız bu seminere katılmak isteyenler 0 262 349 5 349 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.