BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

KOTO heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Polonya’ya gidiyor

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Meclis Üyesi İbrahim Atalay ve 14. Meslek Komitesi Başkanı Haluk Mamik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Polonya resmi ziyaretine eşlik etmek ve Oda üyelerine yeni pazarlar kazandırmak üzere ülkeye gidiyor  

16 Ekim 2017 12:40
KOTO heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Polonya’ya gidiyor

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Ekim 2017 Salı günü Polonya-Varşova’ya resmi ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret kapsamında, Polonya-Türkiye İş Forumu da düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyarette bakanların yanı sıra Kocaeli iş dünyasını temsilen Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Meclis Üyesi İbrahim Atalay ve 14. Meslek Komitesi Başkanı Haluk Mamik de eşlik edecek. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu tarafından düzenlenen Polonya-Türkiye İş Forumu’nda Türkiye ve Polonya Ekonomik İlişkilerinin Geleceği ve Fırsatlar konuşulacak. KOTO heyeti burada, Oda üyelerine yeni pazarlar kazandırmak üzere görüşmeler gerçekleştirecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393