banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Cumhuriyet karma sergisi gar binasında açıldı

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün desteğiyle Tarihi Tren Gar Binası Sergi Salonu’nda açılan karma sergiye Vali Hüseyin Aksoy eşi Hülya Hanım, Milletvekili Haydar Akar, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve davetliler katıldı. 

29 Ekim 2017 11:42
Cumhuriyet karma sergisi gar binasında açıldı

PROTOKOLA SANATÇILAR EŞLİK ETTİ

Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan tarafından kapıda karşılanan Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, daha sonra CumhuriyetKarma Sergisini tek tek dolaştı. Sergiyi düzenleyen sanatçılar Nilgün Keskin Şener ve Birgül Özçelik Taşer’de Aksoy çiftine eşlik ederek yapılan eserler hakkında bilgiler aktardı. Vali Aksoy sergi gezisi sonrası emeği geçen sanatçıları tebrik etti. 

3 KASIM’A KADAR GEZİLEBİLECEK

Kocaeli Valiliği tarafından Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kocaeli Üniversitesi akademisyenleri, Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri, Kocaeli’den aktif sanatçılar ve Türkiye’nin farklı üniversitelerinde görevli akademisyenleri ile sanatçılarının bir araya gelerek düzenledikleri Cumhuriyet 2017 Karma Sergisinde; resim, heykel, seramik ve fotoğraftan oluşan eserler ile Türkiye genelinden 58 akademisyen ve 35 sanat gönüllüsünün eserleri yer aldı. Cumhuriyet Sergisi 3 Kasım tarihinde sona erecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393