BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi Siverek’te çeşme yaptırdı

İzmit Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine çeşme yaptırıldı.  

30 Ekim 2017 01:49
İzmit Belediyesi Siverek’te çeşme yaptırdı

Başkan Doğan, bir süre önce Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları’nın programı kapsamında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine giderek bir dizi temaslarda bulunarak kütüphane açılışına da katılmıştı. Doğan, Siverek’in Taşhan Mahallesi’ndeki Okulu ziyareti sırasında öğrenciler kendisinde çeşme isteğinde bulunmuş ve söz almışlardı.  Öğrencilerin bu isteğini kırmayan Başkan Doğan,   kısa sürede çeşmeyi yaptırdı.  
 
İlk ve ortaokulun yanında yaptırılan çeşmeden su akmaya başladı. Çeşmenin faaliyete geçmesi başta öğrenciler olmak üzere bölge vatandaşlarınca sevinçle karşılandı. Çeşmeden her gün su içen öğrenciler “ İzmit Belediye Başkanımız şehrimize gelip, bizimle kucaklaştı. Bizi dinleyip,  bizimle aynı duyguları hissedebildiğini bize hissettirdi. Kendisinden çeşme istedik, bizi kırmadı ve kısa sürede  çeşmemizi  mahallemize ve okulumuza kazandırdı. Bu bizim için çok anlamlı. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Başkanımızı yeniden görmek istiyoruz” diyerek  memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.