BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gebze Plastikçiler OSB’de Güher Türker dönemi başladı

Güher Türker, Gebze Plastikçiler OSB’nin yeni Bölge Müdürü olarak göreve başladı. 

31 Ekim 2017 03:01
Gebze Plastikçiler OSB’de Güher Türker dönemi başladı

Uzun yıllar boyunca Gebze OSB’de başarılı çalışmalara imza atarak döneminin en iyi iş kadınları arasında gösterilen Güher Türker, uzun bir sürenin ardından OSB camiasına geri döndü. Bünyesinde barındırdığı işletmeleri ile Türkiye Plastik Sektörüne yön veren ülkemizin öncü sanayi bölgelerinden “Gebze Plastikçiler OSB” Bölge Müdürlüğü görevine getirilen Güher Türker, Gebze OSB Genel Müdürü olduğu dönem boyunca ekonomik ve sosyal boyutlu pek çok yenilikçi projeyi hayata geçirerek sektöre güç kazandırmıştı.

Yeni görevi hakkında Türker, “Yönetimimizin  şahsımdan yana tercih kullanmalarından dolayı son derece onur duydum. Görevimi, uzun yıllara dayanan bilgi birikimim ile layıkıyla yerine getireceğime inancım tam. Üretken bir insanım, yeni projeler geliştirmek her zaman hedefim oldu. Üretim Üssü Gebze’nin önde gelen OSB’si, Gebze Plastikçiler OSB’nde inşallah nitelikli ve güzel projelere imza atarız.” dedi.

Güher Türker Kimdir?

İTÜ Mimarlık Fakültesi mezunu olarak 1986 yılında Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde mimar olarak göreve başlayan Güher Türker, 2004- 2007 yıllarında Gebze OSB Genişleme Bölgesi ve 3. Bölgeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini sürdürdü. Türker, 2007 – 2009 yıllarında Gebze OSB Genel Müdürü olarak görev aldı. Döneminde Türkiye’de 258 organize sanayi bölgesinde görev yapan beş OSB’nin bayan bölge müdürleri arasında yer aldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu’nun Üyeliğini (TOBB KGK) aktif olarak sürdüren, Gebze Mimarlar Odası’nda yönetim kurulu üyeliği de yapan Güher Türker, KYÖD, KYÖV, LÖSEV, TEMA, ATGV derneklerinin de üyesidir. 2009 yılında en başarılı iş kadınları arasında gösterilen Türker, evli ve bir çocuk annesidir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.