BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hasan Aydınlık’a yeni görev verildi

İlimizde geniş kesim tarafından tanınan Hasan Aydınlık Sağlık Politikaları Kurul üyeliğine atandı. 

01 Kasım 2017 17:55
Hasan Aydınlık’a yeni görev verildi

Kocaeli’de 7,5 yıl  il sağlık müdürlüğü 2.5 yıl da Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yapan, sonrasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Dr. Hasan Aydınlık, daha sonra Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmaya başladı.
 
Dr.Aydınlık önce Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcılığı, ardından Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, son olarak da Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı yapmıştı. 694 KHK kapsamında Yeni teşkilat yasasıyla Kamu Hastaneleri Kurumunun kapatılacak olması nedeniyle tekrar  Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne getirilen Hasan Aydınlık, iki hafta dolmadan  3 Ekim 2017 tarihinde görevinden alınmıştı.
 
Kasım ayına kadar Yıllık izne ayrılan Dr. Hasan Aydınlık’ın adı  Kocaeli il sağlık müdürlüğü içinde  geçiyordu. Aydınlık Bugün itibariyle Sağlık Politikaları Kurulu üyeliğine atandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.