banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Herkese örnek olmalı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gönüllü olarak 3 gün boyunca temizlik işlerinde çalışan Körfezli eczacı Caner Göçmez’i ziyaret etti, hassas davranışından dolayı kutladı. 

02 Kasım 2017 13:27
Herkese örnek olmalı

Körfez’de yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile gönüllere hitap eden eczacı Caner Göçmez, geçtiğimiz günlerde Körfez Belediyesi'ne dilekçe vererek gönüllü olarak temizlik işçiliği yapmak istediğini belirtmiş, isteği kabul edilince de 3 gün boyunca da görev yapmıştı. Göçmez, amacının her işin güzel olduğunu ve mutluluk verebileceğini, temizlik işçiliğinin de topluma hizmette önemli bir görev olduğunu göstermek olduğunu söylemişti.
 
ZİYARET VE TEŞEKKÜR
 
Caner Göçmez’in bu duyarlı davranışı sonrası Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da kendisini ziyaret etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,  Caner Göçmez’e hassas davranışından dolayı teşekkür ederek “Yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile gönüllere hitap eden ilçemizin değerli esnaflarından Eczacı Caner Göçmez’e bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 
HASSAS BİR DAVRANIŞ
 
Başkan İsmail Baran, “Kendisi belediyemizde gönüllü olarak temizlik İşleri personelimizle birlikte görev yaptı. Yaptığı gerçekten hassas bir davranış. Temizlik işçilerimizin topluma önemli bir hizmette bulunduğunu göstermek istedi. Bu hassas davranışından dolayı kendisini kutluyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Baran, Göçmez’e kiraz maketi hediye etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393