banner517

banner519

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Aydın Ünlü’yü esefle kınıyoruz!

DYP Kocaeli İl Başkan Vekili Arif Aygün, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’yü kınadı.Neden mi? İşte ayrıntılar.. 

02 Kasım 2017 04:37
Aydın Ünlü’yü esefle kınıyoruz!

DYP Kocaeli İl Başkan Vekili Arif Aygün şöyle konuştu: MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü'nün İYİ Parti’nin çiçeği burnunda Kocaeli İl Başkanı Haluk Ulusoy’un ilimizdeki il başkanlarının her ay kahvaltılı toplandıkları masaya oturamayacağına dair basın yolu ile yaptığı açıklamayı hayretle karşıladım.
 
O masada şimdilik zoraki yer bulan kişiler ve vakti zamanı geldiğinde iktidara çanak tutup yalakalık yapanlar o masadan halk tarafından azledileceklerini bilmeliler. 
 
Masanın sahibiymiş gibi çirkin söylevi zati muhteremin karakterinin zayıflığının göstergesidir. Biz DYP partisi olarak o masaya kimlerin oturacağını kimlerin oturamayacağını kararını veren bu zatı muhteremi esefle kınıyoruz.Saygısızlığı fütur edinen bir siyaset güden bu muhteremin MHP Kocaeli İl Başkanı olarak bulunduğu makama layık olan siyaseti yapması gerekir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.