banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Körfez Meclisi toplandı

Körfez Belediyesi’nin Kasım Ayı Meclis Toplantısında, 12 gündem maddesi görüşüldü, karara bağlandı. Belediye Meclisi Hakkari’de hain saldırıda şehit düşen askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundu. 

03 Kasım 2017 18:01
Körfez Meclisi toplandı

Körfez Belediyesi’nin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Meclis salonunda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemde 12 madde vardı. Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülen 2018 yılı belediye tarifeleri oy birliği ile kabul edildi. Hacı Osman Mahallesi’ndeki imar değişikliği ise komisyona havale edildi.

BAŞKAN BİLGİ AKTARDI

Körfez’de parkların isimlerinin belirlenmesi konusu ise komisyona havale edildi. Gündem maddelerinin tek tek görüşülerek karara bağlanması sonrası, dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yöneltilen sorulara tek tek cevap verirken, devam eden projeler hakkında da meclis üyelerine bilgiler aktardı. 

YÜREĞİMİZİ SIZLADI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye'ye sızmak isteyen teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 6'sı asker, 2'si güvenlik korucusu için de söz alarak, “Yaşanan hain saldırı sonrasında yüreğimizi sızlatan acı haber bizleri üzüntüye boğdu. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Vatanın birliği, beraberliği ve huzuru için gece gündüz görev yapan güvenlik güçlerimize Allah kolaylık versin” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393