BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Darp edilen hekime geçmiş olsun ziyareti

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, darp edilen asistan hekime geçmiş olsun ziyareti yaptı. 

04 Kasım 2017 16:59
Darp edilen hekime geçmiş olsun ziyareti

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş,  hastanede görevli Acil Servis Asistan hekimi Dr. Furkan Zaman’ a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Hastane Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ekrem Kuşkonmaz ve Acil Servis İdari Sorumlusu Uz. Dr. Hüseyin Cahit Halhallı’ nın da yer aldığı ziyarette bu tür saldırıların son olmasını dileyen Başhekim Güneş “ İnsan hayatı için gece gündüz demeden günün her saati görevleri başında özveri ile çalışan sağlık personellerine yönelik şiddeti kınıyor, hekimimize ve sağlık çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” diye konuşarak acil şifalar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.