BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Uyarılara rağmen zarar veriyorlar

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük çabaları sonucu Cephanelik bölgesine yapılan FİFA standartlarındaki statta, tüm uyarılara rağmen zarar verilmeye devam ediliyor. 

24 Kasım 2017 10:41
Uyarılara rağmen zarar veriyorlar

Şimdiye kadar sayısız  defa hasar verilen Cephanelik Stadında yine koktukları kırıldı. Vatandaşın ödediği vergilerle yapılan statta her maç sonunda mutlaka hasarla karşılaştıklarını söyleyen yetkililer “  bazı kendisini bilmezler tarafından statta onlarca koltuk kırılıyor. Verilen hasarlar anında karşılanırken bir sonraki maçın ardından yine aynı durumla karşılaşmak bizleri fazlasıyla üzmektedir. Milletin ödediği vergilerle yapılan hizmetlere zarar verenlerin tespit edilip gereken cezayı almaları için emniyet güçleriyle işbirliği içindeyiz” dediler. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393