banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Farklı tasarım seçenekleri sizi bekliyor!

Gülseren Artuç uzun süredir hayalini kurduğu projesine yönelik yolculuğuna "Öykü Dekor & Tasarım" ile 2015 yılında başladı. İlham kaynağı ise kızı Öykü oldu.  

27 Kasım 2017 00:42
Farklı tasarım seçenekleri sizi bekliyor!

Gülseren Artuç çocukluk hayalini gerçekleştirdi. İzmit Karabaş Mahallesi Ihlamur Sokak No: 17 adresinde toplam 90 metrekarelik alanda faaliyet gösteren Öykü Dekor & Tasarım’da Gülseren Artuç’un kendi el emeği göz nuru ürünler sergileniyor. 
 
Ürün seçimi ve bunları sergilemekten çok keyif alan Gülseren Artuç, önümüzdeki yıllarda mekân süslemesi de gerçekleştirecek. Düğün, nişan, sünnet mevlit ve doğum günü gibi özel günlere özel hediyelik modelleri büyük ilgi görüyor. Bilindiği gibi hediye, bu tür mutlu günlerde yanınızda olan sevdikleriniz ve akrabalarınıza verebileceğiniz en güzel hatıradır. 
 
Gülseren Artuç şöyle konuştu: Kaliteli ve orijinal bir tasarıma sahip olan hediyelikler, bir ömür boyu saklanacak ve her bakıldığında o mutlu günü hatırlatacaktır.  Öykü Dekor & Tasarım; çocuk ve yetişkin partileri, temalı doğum günü partileri, baby shower organizasyonları, nikâh şekeri, hastane odası, diş buğdayı, kına malzemeleri, nişan tepsileri, taş tozu, silikon kalıplar, mevlit, sünnet, bekârlığa veda partileri, kına geceleri ve kişiye özel hediyelikler hazırlıyor. 
 
Özel anlarınızın her anında sizlere destek ve fikir veren, üstünüzden tüm yükü alıp, sadece özel anınıza odaklanmanızı sağlıyor. Öykü Dekor & Tasarım’da her bütçeye uygun hediyelikler var. Talep edilen kişiye özel parti ürünleri ve hediyelikleri özenle hazırlanıp adreslerine kargo ile gönderiliyor. Hedefimiz, mutlu günlerinizin yardımcısı olarak özel günlerinizi hatırlanacak bir güne dönüştürmektir.’HABER: Esra SÖZER
;
İletişim: Karabaş Mah. Ihlamur Sok. No:17 İzmit/Kocaeli

Tel:0530 772 60 51     

email:oyku.dekortasarım@gmail.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.