BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Nevzat Doğan, Arakan’a gidiyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Arakan’daki zulümden kaçarak Bangladeş’deki kamplarda yaşayan mültecileri ziyaret edip çocukları muayene edecek. 

28 Kasım 2017 18:20
Nevzat Doğan, Arakan’a gidiyor

İzmit Belediye Başkanı Doğan, İHH İnsani Yardım Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği ve Memur-Sen ile birlikte 29 Kasım Çarşamba günü Bangladeş’deki Arakanlı mültecilerin kaldığı kampları ziyaret ederek  3 gün boyunca bölgede kalacak. 
 
BİR GÜN BOYUNCA ÇOCUKLARI MUAYENE EDECEK
 
Başkan Doğan, bir gün boyunca kamplarda kalan Arakanlı çocukları muayene edecek.  Konuyla ilgili bilgi veren İzmit Belediye Başkanı Doğan “ Arakanlı Müslümanlara hem maddi hem de manevi destek için bölgeye gidiyoruz. İzmit Belediyesi olarak mülteci kardeşlerimize 100 bin liralık maddi desteğin yanı sıra manevi destekte de bulunacağız. 3 gün boyunca mültecilerle bir arada olacağız. Bir gün boyunca da çocuk doktoru bir belediye başkanı olarak edebildiğim kadar mülteci çocuğunu muayene edeceğim. Belediye Başkanlığı kimliğimin dışında insan olarak da katliam ve zulümden kaçan Müslüman kardeşlerimize maddi ve manevi destekte bulunacağım. Dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman kardeşlerimize yardım etmek boynumuzun borcu,  dinimizin de emridir. Keşke bölgede daha uzun kalabilsek. Ama İçişleri Bakanlığı’ndan alabildiğimiz izin süresi 3 gün ile sınırlı. Hiç uyumadan  gidip döneceğiz.  Türkiye’den o bölgeye giden ilk belediye başkanı olmanın mutluluğunu yaşayacağım” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393