BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Tuana Evleri 2. Etap’ta daire ön teslimlerine başlandı

Tuana Evleri 2. Etapta dairelerini teslim alan vatandaşlar çok memnun 

28 Kasım 2017 16:29
Tuana Evleri 2. Etap’ta daire ön teslimlerine başlandı

Toplam 445 daireden oluşan ve yapımı tamamlanan Tuana Evleri 2. Etap’ta sona gelindi. Son rötuşları yapılan Tuana Evleri 2. Etap sakinleri dairelerine kavuşuyor. Yüz güldüren projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden 441 dairenin satış işlemi gerçekleşti. Öte yandan satışı henüz gerçekleşmeyen ve hali hazırda satışta olan 4 adet 2+1 dairede  bulunuyor. 
 
DAİRESİNİ TESLİM ALDI

D1 ve D2 bloklarında tamamen satışı gerçekleşen Tuana Evleri 2. Etap’ta, E bloklar kat maliklerine teslim ediliyor. E3 blok daire 46’daki hak sahibi Hıdır Akyüz’e Kent Konut Teslim Komisyonu tarafından daire ön teslimi gerçekleştirildi. Ailesi ile birlikte dairesini gezen Akyüz, sevincini teşekkür ile dile getirirken Tuana evleri 2. Etap’ta ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
 
4 DAİRE SATIŞTA

Tuana evleri 2. Etap, şehir merkezine oldukça yakın konumu, dikkat çeken sosyal donatıları ve prestij vaat eden lüks yapısıyla cazip fırsatlar sunuyor. Aynı zamanda temiz hava sahasına sahip, hayatı kolaylaştıracak olan projede şehir merkezinin sunduğu tüm olanaklardan faydalanılıyor. Tuana Evleri 2. Etap, şehrin kalabalığından uzakta bir yaşam hayal edenler için planlandı.
 
TESLİM İŞLEMLERİ VEKÂLET İLE YAPILABİLİYOR

Daire ön teslimleri konut alanında, teslim komisyonu tarafından yapılıyor. Dairesini teslim almak isteyen hak sahipleri, satış işleriyle kendileri ilgilenemediği durumlarda, daire ön teslim işlemlerini yürütecek kişi eşi ise evlilik cüzdanı ile üçüncü kişiler ise noter onaylı vekâlet belgesi ile yapılabiliyor. Tuana evleri 2. Etap hakkında kent konut merkez ofisinden, www.kentkonut.com.tr den ya da 0262 324 50 00 alo konut hattından detaylı bilgi alınabiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393