banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO heyeti, Fikri Işık ile bir araya geldi

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve beraberindeki KOTO heyeti, Odanın çalışmaları ve Kocaeli iş dünyasına dair konuları görüşmek üzere, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile bir araya geldi.  

30 Kasım 2017 21:55
KOTO heyeti, Fikri Işık ile bir araya geldi

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Başkan Yardımcısı Alp Kayalar, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Ziya Uludüz, Abdülmelik Kalay, Hasan Kanca, Zihni Yılmaz ve Cafer Kozluca’nın yer aldığı KOTO heyeti, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile Çankaya Ofisi’nde bir araya geldi. 

‘KOTO’NUN ÇALIŞMALARINI MEMNUNİYETLE TAKİP EDİYORUZ’ 

Kocaeli Ticaret Odası’nı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Vizyonuyla Kocaeli iş dünyamıza öncülük eden Odamızın çalışmalarını memnuniyetle takip ediyoruz. İş insanlarımızın sorunlarının tespitinde ve çözümünde Odamız çok özverili çalışmalar gerçekleştiriyor. Kendilerini kutluyor ve üzerimize düşen kısmıyla ilgili de ivedi çalıştığımızı ve çalışacağımızı vurgulamak istiyorum” şeklinde konuştu. 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA DETAYLI SUNUM 

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a Odanın mevcut ve gelecek dönem çalışmalarıyla ilgili bilgi aktaran Başkan Bulut, Kocaeli’nin ticaret hacminin daha da arttırılması adına hayata geçirdikleri projeler arasında fuar organizasyonlarına büyük önem verdiklerini ifade ederek, başta İDEV 2018 Fuarı olmak üzere, yürütülen fuar organizasyonlarının hazırlıklarıyla ilgili bilgi verdi. Görüşmede, Kocaeli iş dünyasının durumu da görüşüldü. Başbakan Yardımcısı Işık, KOTO aracılığıyla Kocaelili esnaf ve tüccarlara da selam gönderdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.