BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Etçi Beyler Gölcük Yolu üzerinde de şube açtı

Kartepe Köseköy Ankara Caddesi üzerindeki 500 m2 kapalı alanda aynı anda 300 kişiye hizmet verebilen Etçi Beyler Restoran ikinci şubesini İzmit-Gölcük yolu üzerinde hizmete açtı.  

15 Aralık 2017 10:05
Etçi Beyler Gölcük Yolu üzerinde de şube açtı

Kurban kesilip dualar edilerek gerçekleştirilen bu açılışta Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,  AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, AKP Kartepe eski İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Eski Köseköy Belediye Başkanı Habip Sarman, eski Acısu Beldiye Başkanı Abdullah Sungur, Kartepe Kızılay Başkanı Osman Kocaman, Kartepe Belediyesi eski Başkanı Şükrü Karabalık, Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Faruk Keskin, Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlivan gibi isimlerde hazır bulundu.
 
Yeni açılan şubenin de aynı konseptte hizmet vereceğini belirten firma sahibi Tufan Ubay şöyle konuştu: ‘’Özellikle müşterilerimizin birinci tercihi olan döner-iskender de karşılaştığımız ilgiden çok memnunuz. Yoğun olarak İzmit ve Gölcük’ten şubeleşmemiz yönünde çok talep alıyorduk. Talebin gelmesi şubeyi açmamız için yeterli bir sebep olamıyor her zaman. Çünkü müşterilerimizin talebini karşılayabileceğimiz yer bulmakta güçlük çekiyorduk. İşte o yerlerden birini Gölcük yolu üzerinde bulduk. Bu şubemizle daha fazla insana ulaşabileceğiz artık. Özellikle Gölcük Yolu üzerinde kaliteli döner eksikliğinin de farkındaydık. Yeni işyeriyle birlikte daha fazla arkadaşımızı istihdam etmiş olacağız. Bunun içinde ayrıca mutluyuz.’’Etçi Beyler Restoran’ın İzmit-Gölcük yolu üzerindeki şubesi Başiskele sınırları içi Sepetlipınar Mahallesi Gölcük Yolu üzeri Oğuz Sokak’ta faaliyet gösterecek. HABER: Esra SÖZER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393