BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Cengiz Sarıbay’ın torun mutluluğu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, 4. kez dede oldu. İki kız çocuğu olan Sarıbay’ın 4. torunu Mirza bebek önceki gün dünyaya geldi.  

20 Aralık 2017 08:39
Cengiz Sarıbay’ın torun mutluluğu

MİRZA BEBEK DÜNYAYA GELDİ 

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ın küçük kızı Gizem Sarıbay Öztürk önceki gün bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Alisa adında bir kız çocukları bulunan Gizem Sarıbay Öztürk-Yener Öztürk çifti ikinci çocuklarını önceki gün kucaklarına aldılar. Mirza adı verilen küçük bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Av. Cengiz Sarıbay da 4.’üncü kez dede olmanın mutluluğunu yaşadı. Av. Nurdan Sarıbay-Av. Cengiz Sarıbay çiftinin büyük kızları Av. Feyza Sarıbay Olgaç-Serhat Olgaç çiftinden Doruk ve Demir, küçük kızı Av. Gizem Sarıbay Öztürk-Yener Öztürk çiftinden Alisa ve Mirza olmak üzere dört torunları bulunuyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393