banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Deniz Yıldızı’ndan Hülya Aksoy’a ziyaret

Deniz Yıldızı Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’u ziyaret etti.  

21 Aralık 2017 12:16
Deniz Yıldızı’ndan Hülya Aksoy’a ziyaret

Hülya Aksoy, Dernek Başkanı Sevgi Gündoğdu ve dernek yönetim kurulu üyelerinden Sibel Görgülü, Prof. Dr. Betül Kalender Gönüllü’yü Valilik Konağında kabul etti. Dernek Başkanı Sevgi Gündoğdu, Deniz Yıldızı Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin kuruluş amacı ve öyküsünü anlatarak, bu amaçta gönülden hizmet veren yönetim kurulu üyelerini tanıttı. 
 
Başta Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı, Yahya Kaptan Mahallesi’nde hizmet veren Kassel Çocuk Köyü olmak üzere tüm korunmaya muhtaç çocuklara imkanlarını zorlayarak destek olan dernek, yeni projeleri ile ilgili Aksoy’u bilgilendirdi.İlimizde bir gönül elçisi olarak son derece aktif ve halkın içinde olması ile dikkatleri üzerine çeken ve kamuoyunun sevgisini kazanan Hülya Aksoy, STK’ lara oldukça destek ve önem veriyor. 

Son olarak ilimizde sosyal sorumluluk kapsamında başlatılan “Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi” Hülya Aksoy’ un koordinatörlüğünde yürütülen bir proje. Deniz Yıldızı Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Sevgi Gündoğdu bu projenin Kocaelili kadınlar için bir kazanç olduğunu belirterek, dernek olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 
 
Hülya Aksoy’a misafirperverliği, samimi içten sohbeti ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu. Hülya Aksoy, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Sn. Sevgi Gündoğdu’ya ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, çocuklara her konuda desteğini vereceğini ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393