BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Macit Haldız, Bahri Odabaş kavgası bitmiyor!

AKP’li işadamı Macit Haldız ile Haldız İş Merkezi’nin yöneticisi Bahri Odabaş arasındaki kavga bitmiyor. 

22 Aralık 2017 06:02
Macit Haldız, Bahri Odabaş kavgası bitmiyor!

Haldız İş Merkezi’nin yöneticisi Bahri Odabaş’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: Yaklaşık 11 aydan beri Macit Haldız’la  yaşadığımız problemlerin sonu gelmiyor. Müteahhitliğini yaptığı binanın,15 yıl boyunca asansörünü taktırmaması nedeni ile Ocak 2017 de yapılan Kat Malikleri Genel Kurulu’nda alınan gereği Macit Haldız’ın isminin yazdığı tabelayı binadan indirilmiştik.

O andan itibaren yaptığı ve yaptırdığı, tehdit, küfür, hakaret ve saldırıların sonu gelmiyor. Şimdi de yeğeni Hüseyin Haldız, daha evvel kirayı kendisine ödemesini istediği, binanın bodrumunu, kitap deposu olarak kullanan  Mustafa Bulut’tan  kiraları kendisine ödemesini istemiş.

Mustafa Bulut, kiraları yönetici Bahri Odabaş’a peşin ödediğini söyleyince elektriğini kesmekle tehdit etmiş, defalarca rahatsız edince avcılığa şikayet etmiş fakat  savcılık, takipsizlik kararı vermişti.

Dün, ( Ak Parti ile, binanın ortak alanlarına koydukları tabela ve posterler için anlaştığımız) Binanın dış cephe izolasyon ve iyileştirme çalışmalarının başlaması nedeni ile, ustalara malzemelerini koymaları için depo ve yönetim odasının anahtarlarını verince elektriklerin kesik olduğunu gördük.
 
Kiracı ile aynı hattı kullanmamız nedeni ile kiracıya da depoyu açtırınca onların da elektriğinin kesik olduğunu görünce elektrikçi çağırdık. Gördük ki gerçekten elektrik kabloları sökülerek elektrikler kesilmiş, elektriği bağlattık. Şimdi hem yönetici olarak ben ve hem de kiracı savcılığa şikayette bulunacağız. 

Fakat daha evvel Macit Haldız hakkında 7 defa, yeğeni Hüseyin Haldız hakkında 4 defa savcılığa şikayette bulunduğumuz halde bu kişilerin savcıları ve devleti takmamasına hiçbir anlam veremiyorum. Artık bundan sonra görevini yapmayan veya yapamayan savcıları şikayet etmek zorunda kalacağım.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.