BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

KOTSİAD’da Dinçoğlu dönemi

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD), önceki gün olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Dernek lokalindeki kongrede başkanlık görevini Pamir Boya Yönetim Kurulu Başkanı Meral Artuç Dinçoğlu devraldı. Üyelerin de ilgi gösterdiği kongreye katılanlar arasında Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm de yer aldı. 

26 Aralık 2017 00:53
KOTSİAD’da Dinçoğlu dönemi

“GENÇ BİR EKİP GÖREVDE”

Toplantının açılışında konuşan mevcut başkan Mehmet Allak, KOTSİAD’a yapılan çalışmalarla Kocaeli gündemine getirdiklerini, bundan sonraki süreçte yeni yönetim kurulunun çıtayı daha yukarılara çıkaracaklarına inandıklarını söyledi. Allak, “Bu zamana kadar özveri ile çalıştık ve KOTSİAD’ı bir noktaya getirdik. Bundan sonra bir bayan başkanın himayesinde daha genç bir ekip göreve geliyor. Kendilerine başarılar diliyorum. Başarılı çalışmaların devamını sağlayacaklarına inanıyorum” dedi.
 
“BAYAN ELİ DEĞECEK”

Allak’ın ardından konuşan Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm de, “Bir kadının elinin değdiği her şey mutlaka doğru ve dürüst ilerler. Meral Hanım da iş hayatındaki başarısını bundan sonra KOTSİAD idaresinde devam ettirecektir. Bu zamana kadar derneğin tüm çalışmalarına katkı sunduk. Bundan sonra da aynı istikamette devam edeceğiz” diye konuştu.
 
“BAŞARILI GİDİŞATI BİZ DE SÜRDÜRECEĞİZ”

Konuşmaların ardından gerçekleşen oylama sonucunda tek aday olan Meral Artuç Dinçoğlu, derneğin yeni başkanı seçildi. Oylamanın ardından bir teşekkür konuşması yapan Dinçoğlu, “KOTSİAD bu zamana kadar hep faydalı çalışmalarla kent gündemine geldi. Bize düşen bu başarılı gidişatı sürdürmek. Genç bir ekibimiz var. Yönetim kurulumuzda yer alan tüm arkadaşlarımız özveri ile derneğimizin hak ettiği noktaya gelmesi için çaba gösterecektir” dedi. Yapılan konuşmaların ardından derneğin eski yöneticilerine plaket sunularak emekleri için teşekkür edildi.
 
YÖNETİM KURULU

n Meral ARTUÇ DİNÇOĞLU
n Muzaffer DEMİRCİ
n İlkin DOYDUM
n Eyyüp Ensar CANŞİ
n Bişar YAMAN
n Ünsal ŞANLIOĞLU
n Nuri SANCAK
n Nuray AKPINAR
n Bayram ORAL
n Mehmet AKTAN
n Erkan METİN
 
DİSİPLİN KURULU

n Gönül KAYA
n Baran ORAL
n Bişar YAMAN
 
DENETİM KURULU

n Veli YILDIZ
n Mehmet ÇÖVEN
n Alican KAZGAN

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393