banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Aile Sağlığı Merkezi sözü tutulmadı

Kartepe Köseköy sınırları içi Dumlupınar Mahallesi’nde boşaltılan Sağlık Ocağı binasının Aile Sağlık Merkezi’ne dönüştürüleceğine dair 3 yıl önce verilen söz tutulmadı. Vatandaşlar AKP’lilerden ve ilimizdeki üst düzey sağlık görevlilerinden bu sözün tutulmasını istiyor. 

08 Ocak 2018 16:07
Aile Sağlığı Merkezi sözü tutulmadı

Kartepe Köseköy Dumlupınar Mahallesi sakinlerine boşaltılan sağlık ocağı binasının Aile Sağlık Merkezi’ne dönüştürüleceği sözü verilmişti. Mahalle Muhtarı İbrahim Kır’da bu durumu kamuoyuna açıklamıştı. Aradan 3 yıl geçti, verilen söz tutulmadı. Mahalle sakinleri sağlık ocağından boşalan o binanın en kısa sürede Aile Sağlık Merkezi’ne dönüştürülmesini istiyor. AKP’liler ve üst düzey sağlık görevlilerinin harekete geçmelerini bekliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393