banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Meteoroloji şaştı! Kar yağışı tahmini değişti

Meteoroloji'nin hava durumu tahminleri değişti. İstanbul ve Kocaeli’de bugün yağması beklenen kar son dakika hava değişimleriyle gelecek haftaya kaldı. En son meteorolojik verilere göre birkaç gün sonra yurt yeni bir soğuk hava dalgasının etkisine girecek. Özlemle kar bekleyenler için haberler iyi, 20 Ocak'tan sonra beklenen soğuk hava sistemi günlerce sürecek ve birçok şehir beyaz örtüye bürünecek... 

15 Ocak 2018 16:49
Meteoroloji şaştı! Kar yağışı tahmini değişti

Türkiye kara hasret kaldı. Son bir haftadır beklenen ve yurdun bir çoğunu bugün etkilemesi beklenen kar Meteoroloji’nin son dakika tahminlerine göre İstanbul ve Kocaeli’ye kar yağmayacak. Yurdun iç ve yüksek kesimlerinde yerel olarak kendini gösterecek kar yağışları hayatı etkileyecek boyutlara ulaşmayacak. Kışın kendini iyiden iyiye hissettireceği uzun soluklu soğuk hava dalgası ise haftaya gelecek. Meteoroloji tahmin sistemlerinden gelen raporlara göre 20 Ocak’tan sonra Türkiye yeni bir soğuk hava dalgası etkisi altına girecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.