BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Afrin kahramanları için kan bağışlayacaklar

İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yöneticileri Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek olmak amacıyla Kızılay Kan Merkezi aracılığıyla kan bağışında bulunacak. 

30 Ocak 2018 12:51
Afrin kahramanları için kan bağışlayacaklar

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve ekibi anlamlı bir çalışmaya daha imza atıyor. Başkan Yazıcı ve AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları yöneticileri Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek olmak amacıyla Kızılay Kan Merkezi aracılığıyla kan bağışında bulunacak. Vatan savunmasında görev alan kahramanlarımıza destek olmak için Kızılay Kan Merkezi aracılığıyla kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ifade eden Yazıcı, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve güvenliğimiz için mücadele eden ordumuzun her zaman yanındayız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393