banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Federasyon kupasını Kocaeli’ye getirmek istiyoruz

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde ikinci senesi olan temsilcimiz İzmit Belediyespor kadın basketbol takımı Federasyon kupası çeyrek finalleri için Ispar’ta ya gitti. 

30 Ocak 2018 08:15
Federasyon kupasını Kocaeli’ye getirmek istiyoruz

İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk “ Lig de oynadığımız 17 maçtan 12 sinde galip durumdayız. Liderin 2 puan gerisindeyiz ve final four hedefine ilerlerken, bir yandan da sene başında Türkiye Federasyon Kupasında çeyrek finale kalmıştık. 31 Ocak-4 Şubat tarihlerinde Isparta’da oynayacağımız maçlarda rakiplerimizi eleyerek kupayı Kocaeli’ye getirmek istiyoruz ve Basketbolcularımıza güveniyoruz. Çeyrek final rakibimiz Ferko Ilgaz ve karşılaşmamız 31 Ocak Çarşamba günü oynanacak, güzel bir karşılaşma olacağını ümit ediyorum. Basketbol projesine başladığımız günden beri çıtayı her sene yükselterek daha büyük başarılara imza atıyoruz. Kocaeli’ye basketbol sevgisini aşıladığımızı düşünüyorum. Bunu evimizde oynadığımız maçlarda salonun dolu oluşundan anlamak mümkün, dolu tribünlerle maçları kazanmak takımımız için çok daha kolay oluyor. İzmit Belediyesporun artık Türkiye çapında marka bir kulüp/takım olduğunu düşünüyorum. Yaptığımız bu çalışmalarda en büyük destekçimiz olan spor ve sporcu dostu İzmit Belediye Başkanımız Dr.Nevzat Doğan’a çok teşekkür ediyorum. Dedi.”

“Güreş’te Hedef Süper Lig”

 Başkan Şentürk “Güreş Takımımız Büyükler Serbest ve Grekoromen 1.Liginde, bugün Ankara’da karşılaştığı rakipleri İzmir Büyükşehir Belediyesini 10-0, Ankara Şeker Sporu 8-2 yenerek ilk müsabakasında önemli bir başarıya imza attı.Ata sporumuz olan Güreş branşında da ilimizi Sper Lig de temsil etmek istiyoruz. Bu başarıda Büyük payları olan Güreşten sorumlu Başkan Yardımcımız Muhammet Öztürk’ü, Güreş Koordinatörümüz Ömer Aslantaş’ı, Antrenörümüz Şener Sar’ı ve sporcularımızı tebrik ediyorum.dedi.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.