banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP'li mahalle temsilcisi Ak Parti'ye geçti

CHP'nin Sepetçi Mahalle Temsilcisi Muhammed İsen AK Parti'ye üye oldu. İsen'in üyelik rozetini AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz taktı. 

30 Ocak 2018 01:05
CHP'li mahalle temsilcisi Ak Parti'ye geçti

AK Parti İzmit'te üye sayısı her geçen gün artıyor. İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve ekibinin yoğun çalışmalarıyla partiye her geçen gün yeni üyeler kazandırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve ilçe yöneticileri Sepetçi Köyü'ne gerçekleştirdikleri ziyarette, AK Parti'ye geçen Muhammed İsen'e üyelik rozetini takıldı. CHP İzmit İlçe örgütünün Sepetçi Mahalle Temsilciliğini yapan İsen'i tebrik eden Başkan Ayaz yaptığı açıklamasında, "İzmit CHP SepetçivMahalle Temsilcisi Muhammet İsen’i AK Partili yaptık ve rozetini Milletvekilimiz İlyas Şeker takdim etti. Hayırlı Olsun. AK Parti ailemiz her geçen gün daha da büyüyor” ifadelerine yer verdi.
 
İSEN: YALNIZ BIRAKILDIM
 
AK Parti'ye üye olan Muhammed İsen de yaptığı açıklamada, “Üç dönemdir CHP'nin mahalle temsilcisiyim. Çok emek verdik. Ancak üzülerek söylüyorum ki yalnız bırakıldım. Bu sebeple AK Partiye geçme kararı aldım. Bu kararı almamı sağlayan süreçler oldu. Ve tercihimi AK Parti’den yana kullandım" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.