BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bağçeşme Mezarlığı taş duvarları yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçesinde bulunan Bağçeşme Mezarlığı taş duvarları yenileniyor 

30 Ocak 2018 19:23
Bağçeşme Mezarlığı taş duvarları yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı, mezarlıkları yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir ekipleri Kocaeli genelindeki mezarlıklarda belirli plan dâhilinde çalışma yaparken bu kez İzmit ilçesine bulunan Bağbahçe Mezarlığı taş duvarları yenileme çalışmalarını yürütüyor.    

120 METRE TAŞ DUVAR

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı ekipleri İzmit İlçesi Bağbahçe mezarlığında çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 120 metre taş duvar yenilemesi yapılıyor. Ayrıca Bağbahçe mezarlığına 500 metreküp Hereke Taşı yapımı gerçekleştiriliyor.

MEZARLIKLARIN BAKIMI VE ONARIMI YAPILIYOR

Büyükşehir ekipleri Kocaeli genelindeki birçok mezar çalışma gerçekleştiriyor. Mezarlıkların iç ve dış temizlik bakımları yapılıyor. Ayrıca Mezarlık içindeki yaya yolları ve dış duvarların onarımı gerektiğinde sürekli olarak yapılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.