banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit'te aklı karışan akıllı telefonlar burada toplanıyor!

İzmit’te akıllı telefon kullanıcıları bu telefonların aklı karışıp arıza moduna geçtiğinde soluğu İphone Kocaeli Jadgo Bilişimde alıyorlar. 

02 Şubat 2018 21:58
İzmit'te aklı karışan akıllı telefonlar burada toplanıyor!

Günümüzde cep telefonu olmayan birey sayısı oldukça azalmış durumda. 12 yaş grubunda dahi görebildiğimiz bu cihazlar artık iletişimin de ötesinde bir görev taşımaktalar. Son 5 yılda cep telefonu kelimesinden daha çok akıllı telefon sözcüğü sık kullanılmakta. Artık telefonlar sadece iletişimi sağlamak ile kalmıyor bununla beraber yaşamı da kolaylaştırmakta. Özellikle telefonların internet ile buluşması bu ivmeyi oldukça hızlandırdı. Hal böyle olunca telefonlarımız bozulduğunda sosyal hayattan da kopuyoruz. Telefonu tamir ettirmek için gittiğimiz çoğu yerde servise verip aylarca gelmesini bekliyoruz. Bu durum çoğumuzun moralini bozacak bir durum. Şimdi sizlere İphone Kocaeli Jadgo Bilişimi tanıtacağım. 
 
Hızlı Cihaz Tamiri

Telefonunuz bozulduğunda veya donanımsal sorunlar yaşadığınızda yardımınıza İphone Kocaeli Jadgo Bilişim Koşuyor. Kurye sistemi ile neredeyseniz telefonunuzu alıp tamir edip geri getiriyor. İphone Kocaeli Jadgo Bilişim işinde oldukça iyi. Servis işlemlerinde uzman ekip desteği ve kaliteli tamir hizmeti almak istiyorsanız doğru yerdesiniz!
 
Saat 10:00-19:00 arası açık olan İphone Kocaeli Jadgo İletişim yaptığı  işin kalitesi ve hızlı işçiliği uzun yıllardır kazandığı deneyimle doğru orantılıdır. Çoğu onarım hizmeti mağazada  bekleme süresince aynı gün yapılmaktadır. İphone Kocaeli Jadgo Bilişim  Sadece en iyi teknik elektronik cihazlar ile çalışan uzman onarım teknisyenlerimiz kesin ve doğru arıza tespiti yaparlar. Böylece doğru tespit ile doğru onarımı yaparak cihazınızı yeni gibi sorunsuz alacaksınız. İphone Kocaeli Jadgo Bilişim Apple iPhone ve iPad modelleri için ekran, ön cam değişimi ve her türlü tamiri ve yazılımı sağlamakta.
 
Donanımsal Sorunlar
 
- LCD ekran değişimi
- Dokunmatik ekran değişimi- Anakart tamiri
- Batarya değişimi
- Sıvı teması
- iPhone 5S,6, 6 Plus 6S, 6S PlusTouch ID Sorunları
- Kapanmama sorunu
- Home butonun çalışmaması
- Kilit tuşunun çalışmaması
- Dokunmatik bölümün çalışmaması
- Arka panel(kasa) değişimi
- Zil sesinin gelmemesi
- Açılmama sorunu
- Mikrofon sesinin gitmemesi
- Diğer tüm donanımsal sorunlar
 
Kadir Özdemir Kimdir?
 
29 yaşındayım Kocaeli Üniversitesi işletme mezunuyum. 13 yaşından beri bu sektörde ilerliyorum. Aslında hobi olarak başladığım bir işti ve yıllardır yazılım hizmeti ve telefon tamiri yapıyorum. Bunun yanı sıra insanların birbiriyle iletişim halinde olduğu birbirlerine 2.el eşyaları sattığı www.kocaeliden.com   internet sitesi kurdum ve onun üzerinde çalışıyorum. Telefon tamiri işinde kurye sistemimizde var dışarıdan telefonu alıp tamir edip geri bırakıyoruz.HABER:ELİF ALTINTAŞ

Adres: Ömerağa mahallesi alemdar caddesi Şen İş Merkezi kat:3 No:127

İletişim:0555 222 23 32

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393