BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Devlet Hastanesi öğrencileri mağdur etti

Körfez Devlet Hastanesi'nde sözleşme yaparak staj gören öğrencilerin staj ücretlerinin yatırılmaması; tepkilere neden oluyor.  

04 Şubat 2018 18:00
 Devlet Hastanesi öğrencileri mağdur etti

Daha önceden ücretsiz olan ancak çıkan düzenleme ile ücretli hale gelen ve 5 yıllık zaman aşımına uğramayan öğrencilerin müracaatı neticesinde Körfez Devlet Hastanesi, öğrencilerin hesabına staj ücretlerini yatırması gerekiyordu. Ancak öğrenciler, resmi dilekçe ile müracaat ederek, staj yaptıklarını belgeleyen belgeleri Körfez Devlet Hastanesi'ne ibraz etmelerine rağmen onlarca öğrencinin staj paraları 6 aydır yatırılmadığı belirtildi. Öğrenciler mağdur olduklarını, kendilerine verilen hakkın Körfez Devlet Hastanesi yetkilileri tarafından gasp edilmeye çalışıldığını, acilen mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.