banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli iş dünyası, dünya pazarı ile buluşacak

Kocaeli Ticaret Odası’nın Doğu Marmara ABİGEM ile birlikte düzenleyeceği Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliğiyle Kocaeli iş dünyası, dünya pazarıyla buluşacak. 

20 Şubat 2018 12:37
Kocaeli iş dünyası, dünya pazarı ile buluşacak

Kocaeli Ticaret Odası ve Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde, 21-22 Mart 2018 tarihlerinde Co-Matching ikili iş görüşmeleri etkinliği düzenleyecek. Dünyanın çeşitli ülkelerinden firma temsilcileri, Türkiye pazarında stratejik ortak bulmak, yatırım ve ticaret ortamını değerlendirmek üzere Kocaeli iş dünyasıyla bir araya gelecek, iş görüşmeleri gerçekleştirecek. 

SINIR ÖTESİ TİCARET İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR FIRSAT 

Dünya pazarında önemli bir yere sahi olan organizasyonla ilgili bilgi veren Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Üyelerimizin dış pazarlara açılmasını sağlamak için hayata geçirdiğimiz Co-Matching iş görüşmeleri, sınır ötesi irtibat ve işbirliği için önemli bir fırsat. Üyelerimizin bu fırsatı çok etkili değerlendireceğini düşünüyoruz. 2 gün boyunca sürecek etkinliklerde hem yurtdışından gelecek olan iş heyetlerine sahada Kocaeli’nin ekonomik gücünü gösterme fırsatı bulacağız hem de; İnşaat, Kimya, Enerji, Gıda, Madencilik, Matbaacılık, Bilişim Ve Telekomünikasyon, Turizm, Sağlık, Lojistik, İnşaat Yapı Malzemeleri, Eğitim, Tekstil, Finans, Elektrik- Elektronik, Mobilya Ve  Ağaç İşleri, Tarım Ve Hayvancılık, Plastik, Makine Ve Metal ile Otomotiv Yan Sanayi sektörlerinde iş görüşmeleri gerçekleştirilmesine aracılık edeceğiz” dedi. Ücretsiz olan organizasyonla ilgili detayli bilgi için; www.co-matching.com ve https://co-matching.b2match.io 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416