banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Dev otoparkta ücretsiz hizmet dönemi başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kadıköy Mahallesi’ndeki 805 araç kapasiteli kapalı katlı ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı. 

21 Şubat 2018 00:06
Dev otoparkta ücretsiz hizmet dönemi başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, otopark sorununu ortadan kaldıracak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İzmit Kadıköy Mahallesi’nde bulunan 805 araç kapasiteli katlı otopark, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar ile ücretsiz hizmet vermeye başladı. 19 Şubat Pazartesi tarihinden itibaren ücretsiz hizmet vermeye başlayan otopark ile bölgedeki trafik yükünün hafifletilmesi amaçlanıyor. 
 
TRAFİK YOĞUNLUĞUNU AZALTACAK
 
İzmit Kadıköy Mahallesinde hizmet veren katlı otopark, 19 Şubat 2018 Pazartesi gününden itibaren vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı. Bölgedeki trafik yükünü azaltmak ve yasal olmayan parklanmaların önüne geçmek amacıyla hayata geçirilen uygulama ile ücretsiz katlı otopark, 7 gün 24 saat ücretsiz olarak hizmet verecek. 
 
VATANDAŞLAR MAĞDUR EDİLMİYOR
 
İzmit Turan Güneş Caddesi’nde, sağlı sollu parklanmanın yasaklanmasının ardından vatandaşlar araçlarını kapalı, katlı otoparka ücretsiz olarak park ediyorlar. Turan Güneş Caddesi’ndeki trafik sıkışıklığını en aza endirecek olan yeni uygulamada vatandaşlar da park yeri konusunda mağdur edilmemiş oluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393