BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Karamürsel anketinden kötü sonuç mu çıktı?

Karamürsel’de yapılan ankette Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a olan desteğin azaldığının görüldüğü ve Yıldırım’ın daha çok sokağa çıkarak halk arasına karışma kararı verdiği öne sürülüyor. 

22 Şubat 2018 04:14
Karamürsel anketinden kötü sonuç mu çıktı?

Karamürsel'de iki haftadır sabahları evinden işine yürüyerek giden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ı gören esnaf ve vatandaşlar şaşkın. Üç dönemdir Karamürsel'de önce Demokrat Parti'den belediye başkanı seçilen ve sonra ani bir karar ile AK Parti'ye geçen İsmail Yıldırım seçildiği günden bu yana geçen uzun yıllar içerisinde ilk defa bu şekilde 2 hafta boyunca her gün evinden Karamürsel Belediyesine  yürüyerek gittiğini gören esnaf ve vatandaşlar şaşkın.
 
ANKETLER KÖTÜ ÇIKIYOR
 
Karamürsel'de son bir kaç aydır bir çok kurum ve kişi gerek esnafı gezerek, gerekse vatandaşları cep telefonları ile arayarak anket çalışması yapıyor. Anketlerden istenen sonuçlar çıkmayınca tekrar anket yapılıyor. Son olarak Karamürsel Belediyesi'nde çalıştıklarını söyleyen kişiler ilçede yaşayan vatandaşları telefon ile arayarak İsmail Yıldırım'dan memnun musunuz? İlçede gördüğünüz eksiklikler nelerdir; diyerek başlatılan anket sonrası, sonuçların kötü çıkması yüzünden İsmail Yıldırım'ın ilçe esnafı ve halkı ile daha sıcak ilişkiler içerisine girmek için son 2 haftadır sokaklara indiği ve seçim zamanına kadarda bu şekilde hareket edeceği düşünülüyor.
 
İlçe esnafından ve halkından yıllardır bu denli kopuk siyaset yapan Yıldırım'ın yaptıkları kimi esnaf ve vatandaşı çok memnun ederken, kimileri için bunlar yapmacık hareketler, seçim yaklaştığı için gönül almaya çalışıyor, bitince kimseyi bir daha göremeyiz diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.