banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Eller Mehmetçik için semaya açıldı

KAMADER ve TAV-DER Olarak Önceki akşama Tavşantepe ulu camii ‘de düzenlediği Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı’nda mücadele veren Mehmetçiğimize, Şehit ve Gazi olan askerlerimize, dua niyetiyle Mevlid-i Şerif okuttuk. Türk Silahlı Kuvvetleri'nce, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve sınır güvenliğinin sağlanması amacıyla başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nda Mehmetçik'in zaferi için dua ettiler. 

23 Şubat 2018 07:03
Eller Mehmetçik için semaya açıldı

"BU VATAN UĞRUNA CANLARINI ESİRGEMEYEN ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ."

KAMADER ve TAV-DER Olarak Önceki akşama Tavşantepe ulu camii ‘de Dernek başkanları Engin Uztürk Ve Caner Cesur Öztürk yaptıkları ortak açıklaması ise şöyle KAMADER ve TAV-DER Olarak düzenlediğimiz Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele veren Mehmetçiğimize, Şehit ve Gazi olan askerlerimize, dua niyetiyle Mevlid-i Şerif okutmaktı.

Yıllardır Türkiye'ye musallat olan terör örgütleri ve onların işbirlikçilerine karşı Allah’ım kahraman Mehmetçiklerimize muzafferiyetler ihsan eylesin. Şu anda sınırın ötesinde kanıyla, canıyla mücadele eden ordumuzun Allah yar ve yardımcısı olsun. Uztürk ve Öztürk şehit kanıyla sulanmış topraklarda tek bir çakıl taşının bile verilemeyeceğini belirterek, "Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Bu süreçte yapmamız gereken bir yandan Mehmetçiklerimiz için dua etmek, diğer yandan birlik ve beraberliğimizi bozmadan dimdik ayakta durmak. O şer odakları bilsinler ki Başkomutanımızın dediği gibi bizi bölemeyecekler, parçalayamayacaklar. Zafer ordumuzun olacaktır Allah'ın izniyle" diye konuştu.

Yapılan açıklamanın ardından Fetih Suresi'nden ayetler okundu, eller semaya açıldı. Operasyonda şehit düşen Kahraman Türk askerleri için Fetih suresi ve Yasin'i Şerif okunarak, TSK'nın başarısı için dualar edildi. Duayıİzmit İlçe müftüsü Musa BİLGİÇ  yaptı. Programa Katılan İzmit İlçe müftümüz Musa BİLGİÇ, AK Parti İzmit İlçe Başkan Vekili Recep YILDIZ, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet ÖRGEV  Mahalle Muhtarı İbrahim EFE ve Proğrama katılan STK Mahalle sakinlerine  katılım sağlayan herkese dernek başkanları teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.