BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Alpay Hacıoğlu Emlakçılar Odası’na aday

Emlakçılar Odası 11 Mart’ta Antikkapı Restoranda gerçekleştirecek ilk genel kurulunda KEMDER (Kocaeli Emlakçılar Derneği) başkanı Alpay Hacıoğlu’da aday olduğunu açıkladı. 

24 Şubat 2018 10:39
Alpay Hacıoğlu Emlakçılar Odası’na aday

Kocaeli Emlakçılar odasının ilk olağan genel kurulunda 917 hazurun oy kullanacak. Mevcut Oda başkanı Ahmet Pekin karşısına en güçlü aday olarak çıkan KEMDER başkanı Alpay Hacıoğlu Antikkapı Restorantta düzenlediği kahvaltı etkinliğiyle adaylığını açıkladı. Hacıoğlu üyelerine yönelik yaptığı açıklamasında “ Amacımız Mesleğimizi yasal zemine kavuşturmak ve yapılacak olan oda seçimimizde sizlerden demokratik bir ortamda bize yakışır bir şekilde destek vermenizdir” dedi.
 
Kocaeli Emlakçılar Odasının 11 Mart 2018 Antikkapı Restorantta yapılacak olan olağan genel kurulu için ilçe kahvaltı programları başlatan Alpay Hacıoğlu üyelerden destek istedi. İlki İzmit Merkezde Antikkapı restoranda hafta sonu (Cumartesi) gerçekleşirken ilerleyen tarihlerde tüm ilçelerde kahvaltı etkinlikleri sürecek. Kemder’İn (Kocaeli Emlakçılar Derneğinin) 2009 yılından buyana başkanlığını yürüten AHG Gayrimenkul sahibi Alpay Hacıoğlu meslektaşlarına yönelik yaptığı açıklamalarında Meslek için buradayız ve sizlerin “Sektör ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmaları tekrar yeniden getireceğimizi söylüyorum. Metropol bir kent adayı olmak üzereyiz. Çok önem arz ediyor ilimiz. Her bir ilçesi ile gayrimenkul anlamında değerli bir kentimiz. Bizler gayrimenkul sektöründe sizlerin sıkıntılarını ve sorunlarını giderebilecek, KEM-DER olarak çözmeye çalıştık” dedi.
 
Emlakçılara yasal kriter getirilmesi ile ilgili mücadele edeceklerini söyleyen Hacıoğlu, “11 Martta bu salonda kongremizi icra edeceğiz. Kardeşçe ve dostça kongremizi gerçekleştireceğiz. Sektörümüzde yasal bir kriter olmamasından dolayı sıkıntılar yaşıyoruz. Bütün dernek oda başkanları ile mücadelemizi sürdüreceğiz. Söz veriyorum yasal bir kriter getirilmesi ile ilgili mücadelemizi sürdüreceğiz. Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393