banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Moralı işadamlarını uyardı

Körfez Ticaret Odası Şubat Ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Toplantıya Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Adalet ve Kalkınma Partisi Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt katıldı. 

02 Mart 2018 14:42
Başkan Moralı işadamlarını uyardı

Moralı Sunum Yaptı

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Moralı son dönemde talep ettiğimiz ve hayata geçen reformlar konulu bir sunum yaparak meclis üyelerini pek çok konu ile ilgili bilgilendirdi. Konuşmasında işyerlerini ilgilendiren kanun değişiklikleri, şirket kuruluş işlemleri, icra iflas mevzuatı, ticari uyuşmazlıklar, dış ticaret, finansmana erişim, sanayi yatırımlarının teşviki, nefes kredisi, KOSGEB ve KGF destekleri, iş hayatı ve istihdam çalışmaları İŞKUR hizmet noktaları, çalışma hayatında yapılan düzenlemeler, mesleki eğitim, iş mahkemeleri, İSG mevzuatlarında yapılan değişiklikler, mesleki yeterlilikle ilgili konularda meclis üyelerine bir sunum gerçekleştirdi.

Moralı İşvereni Uyardı

Yeni düzenlemelerle ilgili gerçekleştirdiği sunumda Moralı iş adamlarını yanlarında çalıştıracakları işçilerle sözleşmeleri konusunda uyardı. Moralı özellikle fazla çalışma ile ilgili anlaşmanın bir kere başlangıçta yapılması konusunda uyararak. Bu nedenle yüklü ceza alanlar oldu. Başlangıçta yapılan anlaşma sürekli geçerli olacak dedi.

Körfez Belediye Başkanı Baran Konuk Oldu

Körfez Ticaret Odası Şubat Ayı meclis toplantısına katılan İsmail Baran konuşmasında yaptığı ve yapacağı yatırımları anlattı. Baran 4 yılda 400 milyon lira yatırım yapıldığını söyleyerek göreve gelirken 150 milyon yatırım sözü verdik ama rekor kırdık ve 5 yılda 500 milyonluk yatırım hedefledik. Bunun 400 milyonu gerçekleşiyor.  Sözverdiğimiz çalışmaların yüzde 70 ini yaptık kalan yüzde 30 da ihale oluyor dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416